Haunted Night er en norsk spilleautomat hvor du kan vinne masse på en relativt kort tid

Hjem » Jackpot 6000 » Haunted Night
Haunted Night

Ved å teste ut Haunted Night norgesautomat kan du spille forskjellige varianter av norgesautomaten og vinne mye penger! Vi lar deg teste ut våre spilleautomater gratis så du får dreisen på det, og du vil fremdeles spille med ekte penger.

Tusenvis av fornøyde kunder kan ikke ta feil! Etter flere år med positive tilbakemeldinger fra våre kunder har vi utviklet en enestående spilleautomat vi er stolte av å tilby våre gamblere.

Automaten Haunted Night har i sin tid på markedet vist seg å være en storfavoritt blant våre spillere.

Haunted Night er en nyskapende spilleautomat med mange forskjellige temaer med høy fornøydrate og mange ulike pengepremier. Vi er stolte av å kunne tilby våre kunder et brukervennlig nettspill som kan brukes når som helst. Du kan teste vår demo-versjon gratis online nå uten å måtte laste ned noe på vår hjemmeside.

Spilleautomatskaperen, Microgaming, har skapt en stor mengde tema-baserte norgesautomater med høy suksessrate. Dette ganske enkle pengevinnende on21pillet kan lett brukes av alle og enhver, og du kan nyte dette spillet når som helst på døgnet. Norgesautomaten Haunted Night gir deg nå gratis spinn uten innskudd så du kan teste spilleautomaten og bli en av våre mange spilleglade kunder.

Andre komponenter av nettspillet er blant annet

  • tilgjengelig Wild-symbol (erstatter andre symboler for å bidra til lage en symbolkombinasjon som gjør at du vinner)
  • |
  • tilgjengelig Scatter-symbol (aktiverer noen ekstra spinn)
  • |
  • tilgjengelig Autoplay (gir deg muligheten snur 5-ene automatisk)
  • |
  • tilgjengelig Bonus (gir deg ekstra premier)

Norsk spilleautomat tilgjenglig nå! Ta en sjanse og du kan vinne mye penger

Vi er glade for å kunne servere våre kunder et enkelt og enestående underholdningsmedium der de både kan gjøre noe morsomt og vinne penger. Vi tilbyr alle nye gamblere en gratis spilleautomat på nett uten å måtte laste ned noe fra nettet og uten å måtte betale for prøvetiden. Vi har i tillegg en maksimal grense for hver innsats, så våre kunder ikke sløser bort for mye penger på ett spill, hvilket vi tror minsker sjansene for avhengighet samtidig som det øker sjansene for at våre spillere kan nyte med våre norgesautomater.

Vi har en stor vinnerrate, og vi syns det er fantastisk å glede våre risktakere med store premier. Vårt casino Haunted Night ble spilt på første gang i 2009 og våre spillere har likt den siden første spinn. Det kommer som ingen overraskelse at våre spillere har elsket våre spilleautomater siden første øyeblikk, da skrekk, spøkelse er et tema som har fått oppmerksomhet fra spillkunder i lang tid.